Călin Abrudan: Dacă aveam deplină putere, asta aș fi făcut. E singura cale eficientă în stoparea răspândirii

Călin Abrudan spune ce ar fi făcut dacă ar fi avut „deplină putere legislativă” în această perioadă, marcată de noul coronavirus.

„Fac această postare pentru a vă clarifica nelămuririle legate de funcționarea pieței agroalimentare de mâine.

La fel ca fiecare dintre dumneavoastră sunt extrem de conștient de pericolul la care suntem expuși în aceste zile. Dincolo de ceea ce se petrece trebuie să ne aprovizionăm de undeva. Atâta timp cât supermarketurile, hipermarketurile și marea majoritate a magazinelor alimentare mici funcționează (toate fiind spații închise) este firesc să nu "omorâm" bieții producători locali care oferă produse sănătoase.

Dacă eu aveam deplină putere legislativă aș fi suspendat timp de câteva săptămâni (sau mai mult, dacă se impunea), toate activitățile de orice fel, conștientizând că este singura cale eficientă în stoparea răspândirii acestui virus. Dar, în baza prerogativelor pe care le am, expunându-mă la fel ca și dumneavoastră, încerc să găsesc cea mai bună variantă în contextul dat.

Sper, din tot sufletul să fie așa, dar pentru aceasta, vă îndemn, ba chiar vă rog pe fiecare dintre dumneavoastră să acționați responsabil, respectând întocmai măsurile impuse, părăsind locuința doar atunci când este imperios necesar!

Dumnezeu să ne ajute să depășim cu bine acest hop atât de mare și să ne fie tuturor o lecție de unitate, responsabilitate și întrajutorare!”, a scris, pe Facebook, Călin Abrudan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel