O cățea a stat alături de puii ei și i-a hrănit, ca orice mamă. ”I-am găsit scâncind și încercând să se încălzească pe cadavrul mamei". GALERIE FOTO

Imagini sfâșietoare cu o cățea care stat alături de cei 4 pui ai săi și i-a hrănit până când a murit au apărut în spațiul public. Medicii care au găsit animalul au fost impresionați până la lacrimi.

Dragostea de mamă nu are limite, fapt valabil și în cazul animalelor. O cățea a fost găsită moartă lângă puii ei care încercau să se încălzească de cadavrul mamei. Flămândă, slăbită și înghețată de frig, animalul a stat lângă cățeluși și i-a hrănit în continuu, până când și-a dat ultima suflarea. A fost găsită moartă de către medicii unei clinici veterinare din Botoșani, care au făcut public acest caz.

"Ca medici și oameni, care ne-am implicat un pic mai mult în viața animalelor nimănui, am învățat că de multe ori moartea este ceva firesc și inevitabil. Niciodată nu vom putea să-i salvăm pe toți, însă sunt unele cazuri că și acesta care ne îngenunchează sufletele.

I-a adus pe lume printre gunoaie într-un loc insalubru frecventat de oameni ai străzii. Din spusele celor care o hrăneau din când în când, era extrem de sperioasă, firavă, slabă și avea și niște probleme de piele. A stat alături de puii ei până la ultima suflare, ca orice mamă, care din păcate nu a avut puterea să facă mai mult pentru ei. I-am găsit scâncind și încercând să se încălzească pe cadavrul mamei. Erau înfometați și sugeau țâțele mamei care cu o zi înainte le umplea burticile.", au scris reprezentanții clinicii într-o postare pe Facebook.

Cauza morții

"Nu știm cauza morții, probabil o hipocalcemie pe care o fac unele cățele care au o stare de întreținere proastă și nu au o hrană adecvată în timpul alăptării. Este o poveste tristă în urmă căreia au rămas 4 suflete pentru care a trebuit să ne asumăm responsabilitatea îngrijirii, creșterii și integrarea într-o familie, o responsabilitate mare, spune noi, care impune timp, sacrificii și ore de nesomn.

Iar acum pentru cei care la un moment dat s-au scandalizat de faptul că promovăm prea intens sterilizarea, vă așteptăm să luați în grijă câte un pui să îl hrăniți, vă așteptăm să donați mâncare, să vedeți ce ușor este fizic, psihic și financiar. Sterilizați, sterilizați și iar sterilizați, oameni buni , este singură soluție umană pentru a opri chinul și suferința acestor suflete!", au precizat medicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel