Bulgaria, cu motoarele turate. Noi vești în TURISM, din 15 iunie

Discuţii intensive sunt în derulare. Ce ar putea să se întâmple din 15 iunie.

"Discuţii intensive sunt în derulare cu ţări în care situaţia pandemiei este similară, astfel încât zborurile charter să poată fi reluate din 15 iunie", a afirmat ministrul Turismului, Nikolina Angelkova, la postul naţional de televiziune, informează publicaţia Sofia Globe.

Marţi, postul bulgar de radio a precizat că ţările în care situaţia pandemiei de coronavirus (COVID-19) este similară cu cea a Bulgariei includ Germania, Austria, ţările scandinave, Polonia, Cehia şi Franţa, scrie Agerpres.

Avantajul Bulgariei

Angelkova a explicat că avantajul Bulgariei este faptul că înregistrează un număr redus de cazuri de coronavirus. Dacă un turist străin are simptome de coronavirus în timp ce se află în Bulgaria, acesta va fi separat de ceilalţi turişti, dar hotelul nu va fi închis, a precizat ministrul Turismului.

Coaliţia guvernamentală de centru-dreapta la putere în Bulgaria a propus săptămâna trecută reducerea Taxei pe Valoarea Adăugată (TVA) pentru restaurante şi servicii de catering până la 9%, de la 20%, începând din luna iulie a acestui an,  până la finele anului 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel