Bucureștiul, în scenariul ROȘU. Chirieac: Este EXCLUS să mai faci alegeri parlamentare

Bogdan Chirieac, analist politic, susține că intrarea Bucureștiului în scenariul ROȘU ar însemna anularea campaniei electorale și implicit anularea alegerilor parlamentare. 

”Scenariul roșu e definit de lege în momentul acesta. Problema este că trebuia impus de mai multă vreme în Capitala României. Nu cred că trebuia să așteptăm trei la mie ca să se întâmple asta. Școlile se închid, se trece la online. Telemuncă peste tot unde se poate și să vedem dacă se va putea merge pe stradă fără declarații, ca în starea de urgență. Restricțiile nu vor fi la fel pentru că nimeni nu își mai permite să închidă economia, dar în orice caz trebuie impuse restricții.

Atenție! Cu Capitala în scenariul roșu este exclus să mai faci alegeri Parlamentare și exclus să poți face campanie electorală. Ceea ce vedem acum, acest dezastru, este urmare a încăpățânării cu care s-au promovat alegerile locale în România. La două săptămâni după locale avem acest val previzionat de noi toți. În mod normal, campania trebuie să înceapă pe 6 noiembrie, legal. Dacă se intră în scenariul roșu e clar că o săptămână din campanie, cel puțin, în scenariul roșu nu poți face publicitate pentru candidați”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel