EXCLUSIV  București, în scenariul roșu. Singura situație când e nevoie de DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE

Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. În acest context, Grupul de Comunicare Strategică a răspuns unei întrebări DC Medical
Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. În acest context, Grupul de Comunicare Strategică a răspuns unei întrebări DC Medical

Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. În acest context, Grupul de Comunicare Strategică a răspuns unei întrebări DC Medical venite din partea cititorilor: Este sau nu nevoie de declarație pe propria răspundere când ieșim din casă?

”Nu a fost instituită carantina în București. Singura situație în care este nevoie de declarație sau adeverință este cea a deplasărilor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Rata de incidenţă a infectărilor cu SARS-CoV-2 în municipiul Bucureşti a urcat duminică la 3,19 la mia de locuitori, în scenariul roşu mai aflându-se judeţele Braşov, cu o incidenţă de 3,35 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, Cluj - 3,54, Ilfov - 3,76 şi Timiş cu 5,60, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Un număr 14 judeţe se regăsesc în zona galbenă (incidenţă între 1,5 şi 3), cele mai ridicate rate de infectare fiind în Hunedoara - 2,88, Maramureş - 2,77, Sălaj - 2,5, Alba - 2,31, Arad - 2,19, Gorj - 2,10, Satu Mare - 2,09.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel