Broadway St. din New York, închisă pentru cel puțin o lună. Statul interzice adunările de peste 500 de persoane

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Guvernatorul de New York, Andrew Cuomo, a anunțat că interzice adunările publice de mai mult de 500 de persoane, în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus.

Guvernatorul de New York, Andrew Cuomo, a anunțat că interzice adunările publice de mai mult de 500 de persoane, în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus, conform The Verge. Mutarea va închide toate magazinele, cinematografele, teatrele și alte afaceri de pe strada Broadway.

Sălile de pe Broadway s-au închis ieri la 17:00, ora americii, în timp ce restul vor pune lacăt pe ușă până astăzi, la aceeași oră. Pentru locațiile care au o capacitate de mai puțin de 500 de persoane, statul va înjumătăți numărul de persoane care este permis înăuntru.

Măsuri de reducere a densității

„Luăm noi măsuri pentru a reduce densitatea oamenilor de la un cap la altul al statului. De astăzi, 17:00, adunările de mai mult de 500 de persoane nu vor fi permise în statul New York. În plus, pentru spațiile cu 500 de locuri sau mai puține, vom reduce capacitatea legală cu 50%", a transmis Cuomo, pe Twitter.

Vor exista „foarte multe amenzi" pentru afacerile care nu se pliază pe interzicere, incluzând potențiale închideri pentru cei care nu se conformează. În acest moment, guvernatorul a transmis că interzicerea va persista „până în viitorul apropiat, până când lucrurile se vor schimba". „Imediat ce ne putem întoarce la normal, o să ne întoarcem la normal", a adăugat Cuomo, notând că „situația n-are decât să se înrăutățească grav, înainte să devină mai bună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel