BREXIT. UE este deschisă prelungirii termenului din cauza crizei coronavirusului

Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen

Ursula von der Leyen susține că Uniunea Europeană este deschis prelungirii termenului privind Brexitul, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Uniunea Europeană este deschisă cererilor primului ministru britanic Boris Johnson de a prelungi termenul de Brexit în urma izbucnirii coronavirusului, potrivit președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, scrie CNN. 

Discuțiile despre Brexit continuă, în ciuda faptului că negociatorul principal al UE pentru Brexit, Michel Barnier, a primit rezultate pozitive la testul pentru coronavirus, a declarat Von der Leyen vineri într-un interviu acordat postului de radio Deutschlandfunk din Germania.

Statele UE să sprijine companiile 

Von der Leyen a solicitat, de asemenea, ca toate statele membre ale UE să sprijine companiile care suferă de criza coronavirusului.

”Banii trebuie pompați în economie pentru a construi o punte pentru companii în aceste momente dificile și odată ce virusul va fi combătut, avem nevoie de toate companiile pe care le susținem acum pentru a ajuta economia”, a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel