Botoşani: Suspect de pedofilie, audiat după ce a abordat trei copii

Un bărbat de 57 de ani a fost prins de poliţiştii locali din municipiul Botoşani după ce ar fi acostat pe stradă trei copii pe care intenţiona să îi ducă într-un cimitir pentru a le vedea părţile intime, a anunţat, marţi, Poliţia Locală.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, bărbatul, care nu are un domiciliu stabil, a fost prins de o patrulă mobilă la scurt timp după ce acesta le-a promis dulciuri celor trei băieţi cu vârste de 11 şi 12 ani, pentru a merge cu el în Cimitirul Pacea.

'Acesta invita un grup de trei copii minori, cu vârste cuprinse între 11-12 ani, să-şi arate părţile intime. (...) Fapta gravă sesizată de către cetăţeni a fost determinarea copiilor de numitul P.P. să meargă cu el în cimitir, pentru a le da caramele în schimbul arătării părţilor intime', precizează poliţiştii locali. Locatarul unui bloc din vecinătate a încercat să intervină în acest caz, însă presupusul pedofil a ameninţată că îi aruncă blocul în aer.

'Persoana a fost reţinută de către poliţiştii locali, identificată şi predată la Poliţia Municipiului pentru continuarea cercetărilor', mai arată reprezentanţii Poliţiei Locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel