Boris Johnson NU închide școlile. Măsuri în Marea Britanie. ”Multe familii vor pierde pe cei iubiți”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a făcut declarații în urmă cu puțin timp, despre măsurile pe care le ia Anglia împotriva noului Coronavirus. 

Boris Johnson a subliniat că este evident că noul Coronavirus, COVID-19, cotinuă să se răspândească și-n Marea Britanie în următoarele săptămâni, subliniind că numărul de cazuri este probabil mult mai mare decât ceea ce au confirmat până acum. ”Este cea mai gravă criză de sănătate publică, de generații” a precizat premierul britanic. ”Unii oameni o compară cu gripa sezonieră, dar, din cauza lipsei de imunitate, această boală este mult mai periculoasă” a precizat Johnson, pentru că este o boală nouă și nimeni nu are imunitate la ea. ”Multe familii îi vor pierde pe cei iubiți” a mai spus Boris Johnson. 

Premierul britanic a anunțat că au un plan clar pentru a întârzia contagiunea și a minimiza suferința. Le-a indicat celor care au simptomele noului coronavirus să se izoleze în casă pentru a-i proteja pe ceilalți și a împiedica răspândirea virusului. 

”NU ÎNCHIDEM ȘCOLILE ACUM. Specialiștii spun că ar face mai mult rău decât bine” a specificat premierul britanic, care a subliniat că ar trebui protejați bătrânii, categoria vulnerabilă, ei fiind cei care trebuie protejați. „Vom face tot ce putem ca să te ajutăm pe tine și pe familia ta” a asigurat Boris Johnson. 

”Este mai vital ca niciodată să ne spălăm mâinile” a conchis premierul britanic, care a amintit că poporul britanic a trecut prin experiențe mai dure în trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel