Bonusuri pentru medicii din prima linie. Val Vâlcu: Este un balon de oxigen

Val Vâlcu, jurnalist DC News, susține că banii pe care ar urma să îi primească personalul medical care îngrijește pacienți cu coronavirus sunt ”o injecție de capital în România”.

Val Vâlcu a intervenit în direct la România TV unde a fost întrebat dacă va fi suficient stimulentul de 500 de euro pentru cadrele medicale în condițiile în care acestea se plâng de lipsa echipamentelor sanitare. 

”Nu știu dacă pentru medici este suficient, dar pentru noi ar fi un balon de oxigen pentru că acești bani vin în România, ei vin pentru pregătirea medicilor, asistentelor, infirmierelor, deci pentru un infirmier sau alte cadre, medici, sunt sume importante. Banii vin pe acest program de resurse umane, deci nu pot fi folosiți pentru achiziții de echipamente sau de alte dispozitive și evident președintele a anunțat că vor sosi și materiale. Aceste fonduri reprezintă până la urmă o injecție de capital în România. Nu e de aici, de colo, 130 - 200 de milioane de euro. Eu cred că sunt fonduri binevenite”, a precizat Val Vâlcu în direct la România TV

Klaus Iohannis a precizat recent într-o declarație de presă că statul are în vedere alocarea unui bonus de 500 de euro pentru cadrele medicale care îngrijesc pacienți cu Covid-19. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel