Bombă casă Soros. Poliția, intervenție de ultimă oră

Soros
Soros

Un dispozitiv explozibil a fost găsit luni într-o cutie poştală în apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungară George Soros.

Un dispozitiv explozibil a fost găsit luni într-o cutie poştală în apropierea casei din New York a miliardarului american de origine ungară George Soros, care a devenit o ţintă a criticilor militanţilor de dreapta în Statele Unite şi în Europa de Est, potrivit ediţiei de luni a publicaţiei The New York Times, care a citat surse ale poliţiei, relatează Reuters.

Autorităţile au răspuns apelului efectuat în jurul orei 15.45 de la domiciliu din Katonah, New York, în legătură cu găsirea unui pachet suspect, notează publicaţia citată.

"Un angajat al reşedinţei a deschis pachetul şi a descoperit ceea ce părea a fi un dispozitiv explozibil", a menţionat poliţia pentru The New York Times.

Angajatul a dus pachetul într-o zonă împădurită şi a sunat poliţia. O echipă de genişti a sosit şi a detonat dispozitivul, a declarat un oficialul de poliţie. George Soros nu se afla la domiciliu în momentul găsirii pachetului suspect, precizează publicaţia citată.

Vezi și: Soros, acuzat de finanţarea protestatarilor. Trump: NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel