Soros, acuzat de finanţarea protestatarilor. Trump: NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI!

Donald Trump l-a acuzat vineri pe miliardarul George Soros de finanţarea militanţilor care au protestat împotriva confirmării candidatului său la Curtea Supremă, Brett Kavanaugh, acuzat de agresiune sexuală, potrivit France Presse.

Această referire la George Soros intervine pe fondul declaraţiilor recente ale prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, care denunţă în mod regulat 'invazia migranţilor' în Europa şi îl acuză pe miliardarul de origine maghiară că doreşte să inunde Ungaria cu migranţi, prin ONG-uri pe care el le finanţează. 'Manifestanţii care urlă (...) sunt profesionişti care au fost plătiţi pentru a da o imagine proastă senatorilor. Nu vă lăsaţi păcăliţi!', a reacţionat preşedintele american într-o postare pe Twitter, cu mai puţin de două ore înainte de un vot decisiv al Senatului.

'Priviţi la toate pancartele identice făcute de profesionişti. Plătite de Soros şi de alţii!', a adăugat el, fără a aduce elemente concrete în sprijinul acuzaţiilor sale.

'Nu trădaţi femeile, nu votaţi!'

Mii de militanţi s-au adunat joi la Washington pe colina Capitol Hill, unde se află faţă în faţă Curtea Supremă şi Congresul, agitând pancarte pe care se putea citi: 'Nu trădaţi femeile, nu votaţi!'

Kavanaugh a fost acuzat de către trei femei de agresiune sexuală. Peste 300 de manifestanţi au fost reţinuţi, între care actriţa Amy Schumer, verişoara liderului democrat din Senat, Chuck Schumer, şi modelul Emily Ratajkowski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel