Bolnavii de cancer, victime ale PANDEMIEI. Irimia, REVOLTĂ: Își bat joc de noi. S-au trezit acum când și viața lor este în pericol?

Cezar Irimia, președintele Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer, a vorbit despre situația grea în care se află pacienții bolnavi de cancer din România, în contextul pandemiei de COVID-19.

"Ceea ce văd pur și simplu mă revoltă. De 30 de ani politicienii își bat joc de noi. Sistemul de sănătate din România este în colaps profund de mulți ani. Acești politicieni și-au bătut joc de sistem. Au decis pentru ei. Atunci când eram doar noi periclitați și viața ne era în pericol, nu le păsa, nici lor, nici medicilor, o parte din medici, nu îi pot băga pe toți în aceeași căciulă pentru că îi respect, marea majoritate au făcut din imposibil, posibil.

Totuși, acum când pandemia îi privește pe toți și se tem de acest virus, s-au trezit deodată că sistemul nu funcționează. oare de ce la strigătele noastre cu ani în urmă atunci când spuneam că sistemul este în comă profundă, nu au luat atitudine? Nu au făcut nimic. S-au trezit acum când și viața lor este în pericol? Nu vreau să atac nici un partid politic, nici să ridic mingea la fileu. ne-am săturat de această politică în detrimentul cetățenilor. Este o bătaie de joc la adresa cetățeanului și vom amenda cu siguranță în campania electorală acest lucru.", a declarat Cezar Irimia în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel