Bolnav de COVID-19, izolat în propria maşină. DSP dă vină pe el: "A dat un e-mail la adresa greşită"

Un bărbat din Bucureşti, asistent medical, este izolat de aproape o săptămână în propria maşină, după ce s-a infectat cu coronavirus. 

„M-am trezit sâmbătă dimineață și am constatat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă. Sunt asistent medical și mi-au zis să fac un test de Covid și am decis în drum spre muncă să nu mai merg în casă. Mi-a ieșit rezultatul pozitiv. Soția este operată pe inimă acum un an și jumătate și parcă n-aș vrea să se îmbolnăvească și ea”, a explicat Mihail Popescu, conform Digi24.ro

El spune că a sunat de nenumărate ori la DSP București să ceară un sprijin.

„Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept și să stau izolat, atâta tot, asta sâmbătă seara. Duminică am sunat din nou și am cerut să îmi zică ceva, ce să fac, că stau în mașină. Să stau izolat pe cât posibil, așa mi-au zis. Îmi trebuie concediul ăla medical, mă interesează internarea aia de 24, 48 de ore”, mai spune Mihail.

DSP dă vină pe bărbat. "A dat mailul la adresa greşită"

 

„DSP București precizează că s-a autosesizat în cazul asistentului medical  infectat cu noul coronavirus care declară că a stat 5 zile în mașină pentru că nu a fost contactat de autoritățile medicale.

Reprezentanții direcției de sănătate publică au primit astăzi, la orele 10.45, prin poșta electronică, înștiințarea privind rezultatul testului RT-PCR de la persoana în cauză. Reprezentanții DSP MB au luat legătura cu persoana în cauză și au constatat că e-mailul transmis sâmbătă de către bărbat (conform declarațiilor sale) s-a făcut pe o adresă greșită.

Mai mult, în urma documentelor transmise astăzi s-a constatat că acest caz intră sub jurisdicția DSP Ilfov care a preluat situația și a demarat ancheta epidemiologică și toate măsurile care se impun.

De asemenea, DSP București precizează că asistentul medical a fost transportat în camera de gardă a Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș”, se arată în comunicatul DSP București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel