Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis i-a jignit pe unii ca mine

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, în direct la Antena 3, că felicitările primite de la liderii europeni pentru prezenţa la referendum, menţionate de preşedintele Klaus Iohannis, au menirea să arate încă o dată că România este un stat supus marilor forţe europene. 

"Klaus Iohannis i-a jignit pe unii ca mine, pentru că a dat senzaţia că noi, românii, suntem vasalii cuiva. A început prin a ne spune că am primit felicitări din partea liderilor europeni că am votat la referendum. Oare britanicii când au votat la Brexit au primit felicitări sau admonestări? Era o decizie suverană a poporului, care decide dacă participă, votează sau nu. Din startul locului, ne-a pus în poziţie de vasalitate. Dacă nu participam la referendum, ce ziceau liderii europeni? Hai să încercăm să punem poporul român, măcar formal, pe picior de egalitate cu celelalte popoare din România. Din capul locului, nu e în regulă. O fi fost dânsul felicitat, dar nu poporul român", a declarat Bogdan Chirieac. 

Referendumul pe justiţie a fost validat după ce la urne s-au prezentat aproximativ 42 la sută dintre votanţi. Dintre aceştia, mai bine de 80 la sută au răspuns cu DA la ambele întrebări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel