Bogdan Aron, român vindecat de coronavirus: Asta e vestea proastă. Va fi o surpriză extraordinară pentru toată lumea

Bogdan Aron, unul dintre românii vindecați de coronavirus, a transmis un mesaj, după ce a ieșit din spital.

"Vestea bună este că am primit rezultatul celui de-al doilea test și este NEGATIV. Prin urmare, am fost declarat VINDECAT și am plecat din spital. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune din perioada aceasta. M-au ajutat mult! Le mulțumesc și medicilor, asistentelor și personalului de la Victor Babeș. Multa baftă pentru că știu că pentru ei abia acum începe. Desi nu am primit nicio interdicție, am decis ca pentru siguranță să evit pentru câteva zile contactul direct cu alți oameni. (...) Singura recomandare suna așa: „evită contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19". Ceea ce cred că va fi din ce în ce mai greu, dat fiind că pare că viața din oraș își urmează firescul", a scris Bogdan Aron pe Facebook. 

"Lumea voastră se va întoarce cu susul în jos"

"Asta e vestea proastă: toată lumea e pe stradă! După ce am stat izolat 9 zile aveam o cu totul altă impresie. Credeam că românii au înțeles că ne paște un pericol mare. Însă nu e deloc așa. Probabil că va fi o surpriza extraordinară pentru toată lumea când se vor anunța 10,000 de infectați sau primii români morți din cauza coronaviruslui. Poate atunci oamenii vor conștientiza pericolul. Desi pare că pentru italieni a fost cam târziu, iar acum regretă amarnic. Nu mai vorbesc despre cazurile deja celebre (oameni care mint în privința vizitei în alte tari, cetățeanul din Madrid care a venit cu avionul etc.) pe care personal nu stiu cum să le cataloghez și în privința cărora consider că statul ar trebui să fie mai aspru.

Fiți responsabili! Credeți–mă, nu vreți să purtați povara infectării altor oameni! În cazul meu e toată lumea ok deocamdată, dar mai durează câteva zile până când vor ieși toți din carantină. Și iarăși nu vreți să auziți: „sunteți pozitiv la coronavirus". Pentru că atunci lumea voastră se va întoarce cu susul în jos și vă veți gândi: „Oare cât de nasol va fi în cazul meu?!". Stați în casă. Aveți grijă de voi și de ai voștri!", a mai scris românul vindecat de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel