Bode: Sute de TIR-uri din România blocate în puncte de frontieră din Italia şi Slovenia

200 de TIR-uri din România erau blocate, vineri, în puncte de frontieră din Italia şi Slovenia, estimările fiind că numărul acestora va creşte, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Oficialul a prezentat situaţia autovehiculelor pentru transportul rutier internaţional de marfă aflate în tranzit din Italia spre România, oprite la intrarea în Slovenia şi la intrarea în Ungaria, ca urmare a restricţionării accesului pe teritoriul Sloveniei şi Ungariei, începând cu ora 22, data de 12 martie. Potrivit lui Bode, în punctele de frontieră ale Italiei erau la ora 12,00 estimativ 100 de TIR-uri, la 11 fiind, din estimările celor prezenţi la acea oră, aproximativ 20 de TIR-uri.

"La frontiera cu Slovenia, la ora 11,00 erau aproximativ 100 de camioane şi estimările celor prezenţi spuneau că va înregistra o creştere la cel puţin 300 de camioane. Deci, 100 la frontiera cu Italia şi aproximativ 300 la frontiera cu Slovenia", a spus Bode. Ministrul a menţionat că erau blocate la intrarea în Slovenia şi două autocare ce se întorceau din Spania.

"Semnalăm două autocare înmatriculate în România care vin din Spania, unul cu 10 pasageri, iar altul fără pasageri, cu tranzit Italia către România. Ei sunt blocaţi la intrarea în Slovenia", a spus ministrul Transporturilor citat de Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel