Bill Gates rupe tăcerea. "Trebuie să spunem adevărul. NU EXISTĂ"

Bill Gates a vorbit despre pandemia de COVID-19 și despre toate teoriile conspirației care s-au construit în jurul lui.

Încă de la începutul pandemiei de COVID-19, au apărut tot felul de teorii ale conspirației despre Bill Gates și despre dorința sa de a descoperi un vaccin anti-COVID prin care ar implanta cipuri în corpul oamenilor, motiv pentru care acesta a ales să vorbească despre ele. 

”Nu există nicio legătură între aceste vaccinuri și vreun fel de monitorizare. Nu știu de unde a venit ideea. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înțeleagă de ce suntem implicați în acest proiect și de ce suntem dispuși să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul”, a spus fondatorul Microsoft.

Ce spune despre vaccin

”Dacă lăsăm medicamentele şi vaccinul să meargă către cel mai mare ofertant, în locul oamenilor şi locurilor unde este cea mai mare nevoie, ne vom confrunta cu o pandemie mai lungă şi mai mortală. Avem nevoie de lideri care vor face aceste decizii de distribuţie bazându-se pe egalitate, nu pe factorii de influenţă de piaţă”, a completat el. 

Bill Gates a anunțat că fundația care îi poartă numele va contribui cu 150 de milioane de dolari pentru a ajută țările sărace să lupte împotriva pandemiei de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel