Bill Gates, REGRETE după predicția de acum CINCI ani privind pandemia. "Mă simt TERIBIL"

Bill Gates are regrete după predicția de acum cinci ani, în ceea ce privește o posibilă pandemie. 

În urmă cu cinci ani, Bill Gates avertiza că întreaga omenire se va confrunta cu un pericol uriaș, care nu va fi un război, ci o pandemie, pentru care nu suntem deloc pregătiți. Ei bine, vorbele lui au devenit realitate, iar acum, miliardarul are câteva regrete pentru că nu a putut să facă mai multe pentru a atrage atenția asupra pericolului. 

„Mă simt teribil. Toată ideea a fost să vorbesc despre pericol pentru ca noi să putem acţiona pentru minimalizarea pagubelor", a spus Bill Gates, citează Mediafax.

A cheltuit sute de milioane de dolari pentru a găsi căi mai uşoare pentru dezvoltarea vaccinurilor

Fundaţia The Bill & Melinda Gates, pe care a înfiinţat-o împreună cu soţia sa în anul 2000 plăteşte pentru cercetari ce au ca scop găsirea unui tratament, fundaţia lucrează cu liderii farmaceutici şi guvernele lumii pentru producerea vaccinului la scară largă după ce unul obţine aprobarea de la organizaţiile de sănătate.

Fondatorul Microsoft a răspuns şi acuzaţiilor că investeşte în anumite domenii mai mult şi că fundaţia sa decide ce boli au prioritate şi cum luptăm cu ele:

„Tot ce facem este să investim banii noştri şi să împărtăşim opiniile noastre. Nu noi luăm decizia finală la sfârşitul zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel