Bill Gates, previziune pentru 2021. Ce urmează în acest an: Impact global, o provocare. DOUĂ motive pentru să avem speranță

Bill Gates a transmis un mesaj pentru anul 2021. 

Încă de la începutul pandemiei de COVID-19, Bill Gates a fost luat în vizor și pe seama lui s-au lansat o mulțime de teorii ale conspirației. 

Miliardarul în vârstă de 65 a postat un mesaj la final de an, spunând că "2021 va fi mai bun decât 2020".

Bill Gates, despre inovațiile din 2021. Două motive pentru care să avem SPERANȚĂ

Bill Gates a avertizat că problema COVID-19 va fi în continuare pe agenda politică din întreaga lume și va fi un subiect de care vom mai auzi destul de des. Acesta susține că majoritatea anului îi vom auzi pe liderii lumii vorbind doar despre coronavirus și schimbări climatice. 

În plus, omul de afaceri a subliniat că deși sosirea primelor doze de vaccin a reprezentat un pas uriaș în lupta cu boală, producția în masă și distribuția vaccinului va reprezenta o mare provocare pentru toți. 

"Din păcate, există în continuare foarte puține fabrici care pot construi produse mRNA. Câteva dintre aceste vaccinuri trebuie stocate la temperaturi extrem de scăzute, de -70 de grade Celsius, deși această este mai degrabă o provocare inginerească decât o barieră științifică. Oamenii nu au înregistrat un avans atât de rapid în privința oricărei alte boli într-un an cum s-a întâmplat în cazul COVID-19. Totuși, există două motive principale pentru care trebuie să avem speranță. Primul este că măștile, distanțarea socială și alte intervenții pot încetini răspândirea coronavirusului și salva vieți cât timp vaccinurile sunt implementate”, mai spune el în articolul sau. 

În ceea ce privește al doilea motiv de optimism, Bill Gates susține că "în primăvară anului 2021, vaccinurile și tratamentele despre care ați citit la știri vor începe să ajungă la o scala prin care să aibă un impact global. Totuși, chiar dacă anumite restricții vor fi în continuare necesare, numărul cazurilor va scădea semnificativ, cel puțin în țările bogate, și viață se va apropia mult mai mult de normal.

Într-un an de acum încolo, vom putea să ne uităm în urmă și să spunem că 2021 a adus îmbunătățiri prin comparație cu 2020. Schimbarea nu va fi imensă, dar va fi un pas în față, remarcabil și măsurabil pentru oamenii din toată lumea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel