Bilanțul morților din Marea Britanie a depășit un nou record. O victimă de 19 ani nu avea condiții preexistente

Marea Britanie a raportat alte 390 de decese în 24 de ore, ajungându-se în total la 1.798 de fatalități.

Marea Britanie a raportat alte 390 de decese în 24 de ore, ajungându-se în total la 1.798 de fatalități, conform Daily Mail.

Astfel, ziua de astăzi a fost cea mai rea pentru sistemul național de sănătate britanic, care este copleșit de cazurile noi de infectați și morți, proveniți din toate colțurile țării. Numărul s-a dublat față de ieri, când doar 180 de persoane au murit din cauza Covid-19.

Cea mai tânără victimă fără probleme de sănătate

Una dintre victimele de astăzi avea doar 19 ani și nu avea probleme de sănătate preexistente, devenind cea mai tânără persoană sănătoasă care moare în Regatul Unit, până acum.

Anglia este epicentrul crizei din Regat, înregistrând 1.651 de decese în spitalele sale. Știrile triste au venit după ce statisticienii au estimat că aproximativ 24% din cazuri nu sunt raportate cum trebuie, din pricina persoanelor care au murit în afara spitalelor din sistemul național.

„Alte 367 persoane care au fost infectate cu Covid-19 au murit, aducând totalul din Anglia la 1.651", a transmis Serviciul de Sănătate Națională a Marii Britanii. „Pacienții aveau între 19 și 98 de ani, iar 28 de pacienți nu sufereau de probleme de sănătate preexistente".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel