Bilanţul epidemiei a ajuns la 148 de morţi în Italia. Președintele, noi declarații

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 148 de morţi în Italia.

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 148 de morţi în Italia, iar numărul total al infecţiilor este de 3.296, anunţă autorităţile, iar preşedintele Sergio Mattarella a cerut respectarea măsurilor recomandate, subliniind că actuala perioadă de criză va fi depăşită.

Preşedintele a lansat un apel la calm: „Guvernul, căruia Constituţia îi acordă obligaţia şi instrumentele decizionale, a stabilit ieri o serie de indicaţii referitoare la comportamentul cotidian, sugerate de oameni de ştiinţă şi de experţi de valoare. Sunt simple, dar importante pentru a evita riscul amplificării extinderii bolii. Vreau să invit pe toată lumea să respecte cu stricteţe aceste indicaţii (...).

Italia trece printr-un moment care necesită eforturi. Înfruntăm situaţia cu deplină transparenţă şi prin informarea în mod complet a opiniei publice. (...) Suntem o ţară modernă, avem un sistem medical naţional excelent care funcţionează eficient şi cu abnegaţia personalului, la toate nivelurile profesionale. Vom depăşi condiţiile acestor zile!" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel