Bilanț SUMBRU: Numărul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 la NIVEL GLOBAL a ajuns la 60 de MILIOANE

Numărul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 la nivel global a ajuns miercuri, 25 noiembrie, la 60 de milioane.

Numărul cazurilor de infectare Sars-Cov-2, confirmate la nivel mondial a atins miercuri la 60 de milioane, potrivit calculelor efectuate de Reuters. Creșterea numărului de noi infectări se accelerează de la o zi la alta, iar Statele Unite au raportat un număr record de spitalizări.

Autoritățile din Statele Unite, cea mai afectată țară din lume, i-au îndemnat pe americani să rămână acasă pentru sărbătoarea de Ziua Recunoștinței, întrucât un număr pacienților cu COVID-19 crește alarmant. Statele Unite au raportat 1 milion de noi cazuri de COVID-19 în mai puțin de o săptămână, ducând numărul total de infecții raportate la peste 12,5 milioane și numărul de morți la 260.000, potrivit datelor Reuters bazate pe declarații oficiale.

La nivel global, infecțiile s-au ridicat la 60,005 milioane, iar decesele la 1,4 milioane. Au fost necesare doar 17 zile pentru a trece de la 50 de milioane de cazuri la 60 de milioane, comparativ cu cele 21 de zile necesare pentru a trece de la 40 de milioane la 50 de milioane. Aproximativ 580.000 de cazuri au fost raportate în fiecare zi în ultima săptămână și aproximativ jumătate din toate cazurile de la începutul pandemiei au fost raportate în ultimele 70 de zile, potrivit Reuters. În Europa, au fost înregistrate 1 milion de cazuri noi în doar cinci zile, pentru un total de peste 16 milioane de cazuri, inclusiv 365.000 de decese.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel