Bilanț coronavirus 5 octombrie 2021. Cîțu: Azi avem 15.000 de cazuri și 250 de decese

Bilanț coronavirus 5 octombrie 2021. Cîțu: Azi avem 15.000 de cazuri și 250 de decese
Bilanț coronavirus 5 octombrie 2021. Cîțu: Azi avem 15.000 de cazuri și 250 de decese

Florin Cîțu a avut dreptate. Astăzi, la votul pe moțiune, a zis că vor fi peste 15.000 de cazuri de infectări cu noul coronavirus, lucru confirmat ulterior de bilanțul transmis de autorități.

UPDATE: Informația furnizată de Florin Cîțu s-a confirmat. Până astăzi, 5 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.289.156 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 2.578 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Citiți aici știrea integrală cu datele oficiale: https://www.dcnews.ro/bilant-coronavirus-5-octombrie-in-ziua-motiunii-numarul-de-infectari-bubuie_840301.html

Știrea inițială:

Florin Cîțu susține că astăzi avem 15.000 de cazuri de coronavirus și 250 de decese. Atenție! Nu sunt datele oficiale date de Grupul de Comunicare Strategică! Premierul a prezentat cifrele înainte de bilanțul zilnic transmis de autorități.

Premierul Florin Cîțu a criticat USR în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură. „Azi a murit moralitatea”, susține premierul. El spune despre parlamentarii USR că „s-au făcut frați cu PSD și cu extremiștii neo-fasciști pentru a-l înlătura pe singurul om care i-a pus la treabă”.

„Ar fi fost mult mai important pentru români să retrageți moțiunea de azi, când avem 15.000 de cazuri și 250 de decese. Dvs vreți să mergeți mai departe și să distrugeți România. Curios că colegii de la USR nu vă aplaudă, dar vă votează. Azi a murit moralitatea. Moțiunea PSD e susținută și votată de USR. Așa zișii reformiști. (...) S-au făcut frați cu PSD și cu extremiștii neo-fasciști pentru a-l înlătura pe singurul om care i-a pus la treabă și care i-a împiedicat să se joace cu viețile românilor”, spune Florin Cîțu.

Cîțu afirmă că guvernarea cu el prim ministru „nu e un joc de copii răsfățați”.

„Sunt dezamăgit. USR joacă alba-neagra de-a guvernarea. După ce a complotat să dea jos guvernul, vrea să revină, dar cu un șef mai indulgent. În 30 de ani de politică nu a existat o alianță mai toxică decât cea de azi - PSD, USR, extremiștii. Dragi români, vă cer scuze că am crezut în USR. (...) Români, ați votat un partid bipolar. Cheia e la USR, că putea să nominalizeze miniștrii. Să fie foarte clar, responsabilitatea pentru ceea ce urmează este la USR”, mai spune premierul.

Parlamentul dezbate și votează moțiunea de cenzură depusă de PSD. USR și AUR au anunțat că votează pentru demiterea guvernului

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, marţi, în plen comun pentru dezbaterea şi votul la moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Social Democrat. Şedinţa este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 379 de parlamentari din totalul de 465. La şedinţa plenului reunit al Parlamentului participă premierul Florin Cîţu şi membrii Guvernului. Votul la moţiunea de cenzură este secret cu bile. Pentru ca moţiunea să fie adoptată este nevoie de 234 de voturi favorabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel