Biden vrea ca Trump să dea stimulentul financiar. Actualul președinte dă vina pe China și își dorește altceva

Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite ale Americii, l-a îndemnat pe Donald Trump se semneze acordarea stimulentului financiar pentru populație.

Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, l-a îndemnat pe președintele Trump să semneze proiectul de lege pentru acordarea stimulentului financiar de coronavirus, după ce Trump a respins proiectul de lege și a solicitat plăți mai mari pentru stimulare și cheltuieli mai puțin „risipitoare”. Îndemnul lui Biden a venit în timp ce Trump și Congresul s-au luptat pentru mărimea valorii stimulentului.

Donald Trump vrea stimulent de 2000 de dolari, nu de 600

"2000$ + 2000$ plus alți membri ai familiei. Nu 600$", a scris Trump pe Twitter sâmbătă seara. "Amintiți-vă, a fost vina Chinei", a mai precizat acesta. De asemenea, Biden a menționat că aproximativ 10 milioane de americani sunt pe punctul de a pierde indemnizația de șomaj. 

"Este a doua zi după Crăciun și milioane de familii nu știu dacă vor reuși să se întâlnească din cauza refuzului președintelui Donald Trump de a semna un proiect de lege de ajutor economic aprobat de Congres cu o majoritate copleșitoare și bipartidă", a spus Biden într-un comunicat, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel