Becali, noi donații la spitale: Am primit un telefon. O să duc și acolo ce e nevoie

Becali
Becali

După ce i-a fost cerut ajutorul la Spitalul "Matei Balș", în plină criză provocată de coronavirus, și a cumpărat tot ce trebuia, acum, Gigi Becali a primit o nouă solicitare din partea unei alte unități medicale.

"Am donat ce mi s-a cerut. Au fost liste cu mai multe lucruri... televizoare, camere video, mese, scaune, paturi, calculatoare, mai multe lucruri. (...) Am primit de la cineva de la spitalul din Rădăuți un telefon că au nevoie și acolo. Și o să duc și acolo ce e nevoie", a spus Gigi Becali la Antena 3.

"Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale"

"Am vorbit la cea mai mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis: "Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate. Vi le cumpăr eu". Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice, niște materiale? Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, cât costă mâna de lucru și salariile muncitorilor", a mai spus latifundiarul.

Vezi și: Becali, donație uriașă la Spitalul "Matei Balș": Mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic

"Cel mai mare ajutor pe care-l dau oamenilor este rugăciunea mea"

"Cel mai mare ajutor pe care-l dau oamenilor este rugăciunea mea. Mă rog la Hristos și zic: "Doamne Iisuse Hristoase, și așa suntem destul de amărâți și, vai, săracii oameni cât sunt de supărați, vin din țări străine, au muncit pe acolo... Exact așa vorbesc cu Hristos. Fă o minune cu poporul nostru", a spus Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel