Urmărește emisiunea live


Becali l-a sunat pe Vela: Dacă dă înapoi nu vreau să îl mai văd în viața mea!

Becali
Becali

Gigi Becali a declarat că l-a sunat pe Marcel Vela cu privire la acordul BOR-MAI.

'Marcel Vela a făcut mărturisire și mucenicie. Dacă va fi dat afară și nu va da înapoi, va fi mucenicie! Dacă va da înapoi, își va pierde toată demnitatea lui. Noi nu avem nevoie neapărat de Lumină. Dacă e interzis de autorități, o primim și în autoizolare de la Hristos. După ce că am pierdut toată credința și dragostea, ne iau această mica jerfă, să mergem puțin până la biserică.' a declarat Becali.

'Cea mai mică jerfă, cât să coboare omul până jos la bloc, dacă și pe asta o luăm, înseamnă că vrem să pierdem toată credința! Ei nu văd statistica? Să se uite pe hartă să vadă câți au murit la noi și câți au murit în alte părți.' a precizat Becali.

'Eu l-am sunat pe Vela, dar are telefonul închis. Am vrut să îi zic că a făcut mărturisire. Mare lucru. Dacă dă înapoi nu vreau să îl mai văd în viața mea! Iohannis e un om cuminte. Îl rog să ne lase să facem tradițiile noastre creștine. El nu știe, nu e un om rău. Să ne lase să respectăm tradiția. Normal că are intenții bune, ce președinte să nu aibă?', a declarat Gheorghe Becali, la PRO X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel