Bebeluş de origine română, vindecată de Covid-19 după 70 de zile la ATI

Petru, un copil de origine română, s-a născut perfect sănătos la un spital din Valencia, dar după nouă zile s-a întors în stare gravă la pediatrie. Copilul ar fi luat Covid de la fratele său mai mare care era asimptomatic. După 70 de zile de îngrijiri, Petru a fost externat în aplauzele medicilor.

Anul trecut, bebeluşul a ajuns la spital în stare gravă. La început a avut probleme respiratorii şi a fost alimentat cu greu. Din această cauză, recuperarea lui Petru a fost mult mai anevoioasă, iar în primele zile, părinţii lui, Cristina şi José, nu l-au putut vedea decât prin videoconferinţă.

Medicii spanioli spun că este un caz foarte rar de Covid-19 cu astfel de simptome la copii nou-născuţi. După aproape două luni şi jumătate la ATI, Petru a învins coronavirusul şi a fost confirmat negativ spre satisfacţia întregului personal de la spitalul spaniol. Mama lui a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru grija arătată de personalul secţiei de pediatrie, care s-a strâns la uşă ca să se despartă de Petru cu aplauze, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel