Beatrice Mahler: Secția de ATI de la Institutul Marius Nasta, plină de câteva săptămâni

Beatrice Mahler: Secția de ATI de la Institutul Marius Nasta, plină de câteva săptămâni
Beatrice Mahler: Secția de ATI de la Institutul Marius Nasta, plină de câteva săptămâni

Managerul Institutului Marius Nasta, medicul Beatrice Mahler, a declarat că secția ATI a spitalului este plină de câteva săptămâni.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, a precizat că numărul de pacienți care au nevoie de spitalizare este unul mare, însă locurile sunt limitate.

Întrebată marți seara la B1 TV ce se întâmplă la Institutul Marius Nasta, Beatrice Mahler a afirmat: „Ce se întâmplă, cred, în multe spitale din România. Terapia Intensivă, de câteva săptămâni, este plină și astăzi am avut patru locuri pentru că am externat patru pacienți. Avem o mare dificultate în a asigura asistența medicală pentru că nu avem locuri și sunt, practic, toate paturile ocupate. E un număr mare de pacienți care au nevoie de spitalizare și, din păcate, locurile sunt limitate”.

„Avem teste rapide pentru toți pacienții care ajung în "Marius Nasta", cu atât mai mult cu cât la noi se fac teste de spirometrie, de bronhoscopie, și testarea se face și la persoana vaccinată pentru că și ei pot să se infecteze și este normal să știm că suntem toți protejați în momentul în care mergem în laboratoarele institutului, și noi, și pacienții”, a subliniat managerul instituției.

Beatrice Mahler: Eu sunt extrem de îngrijorată

Beatrice Mahler a mai spus că situația este una „care nu poate să trezească decât îngrijorare”.

„Eu sunt extrem de îngrijorată pentru că în fiecare zi, de la o zi la alta, pot spune că presiunea și dificultatea cazurilor cresc. Practic, vin pacienți în spital doar cei care au cu adevărat nevoie de asistență medicală, necesarul de oxigen a crescut brusc, pacienții sunt cu forme severe.”, a adăugat Beatrice Mahler.

Reamintim că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.789 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 80 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Până astăzi, 35.721 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În total, de la începutul pandemiei, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.158.841 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel