Urmărește emisiunea live


Băutura care-ți curăţă colonul de toxine. Ai nevoie de apă și trei ingrediente banale

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Dacă vrei să-ți cureți colonul de toxine, poți să consumi o băutură pentru care ai nevoie de apă și trei ingrediente banale.

Ai nevoie de:

– o ceaşcă cu apă 

– o lingură de miere organică

– o lingură de seminţe de in

– un măr verde

Cum se prepară

Tot ce trebuie să faci este să cureţi mărul şi să îl pui împreună cu celelalte ingrediente într-un blender, clickpentrufemei.ro. Această băutură este recomandat a fi consumată de două ori pe săptămână. 

Cum îți cureți și îți detoxifiezi intestinele

Este important să-ți crești aportul zilnic de lichide. O cantitate mai mare de apă te va hidrata și îți va ajuta organismul să se elibereze de substanțele toxice și materiile fecale acumulate în intestine. Pentru un efect mai puternic, bea apă la temperatura camerei, cu puțină lămâie, scrie dozadesanatate.ro.

Trebuie să urmezi o dietă ușoară, cu multe legume, sucuri de fructe și alte alimente ușor de digerat. Evită mesele copioase și consumă multe ciorbe și supe de legume. Atunci când urmezi cure pentru a-ți curăța intestinele, compensează pierderea temporară de substanțe nutritive vitale și vitamine prin consumul de vitamine și minerale din surse naturale.

Include în regimul tău alimente probiotice, deoarece atunci când intestinele se curăță, se elimină alături de bacteriile rele și cele bune. Consumând probiotice, vei putea compensa această pierdere și vei înlocui bacteriile bune care susțin sănătatea intestinală.

O baie în apă cu plante medicinale te va ajuta să elimini toxinele prin piele. Ideal este ca plantele să fie fierte în apă. După baie înfășoară-te într-un prosop sau într-o pătură, astfel încât vaporii degajați să fie absorbiți în piele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel