Băsescu, PREVIZIUNE după COVID-19. "Nu sunt Baba Vanga, nici Nostradamus, DAR nu am dubii, vor mai fi"

Președintele Traian Băsescu a vorbit despre pandemia de COVID-19, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Ce va fi după pandemie. 

Fostul președite al României, Traian Băsescu, a vorbit despre coronavirus, devenit deja "un subiect care îmbracă atâtea fațete".

"În primul rând, nimic nu va mai fi ca înainte, nimic! Oamenii politici au înțeles că după ce au făcut ce au vrut ei cu natura, natura nu mai e un prieten al omului, natura reacționează. În al doilea rând, oamenii politici au înțeles din această pandemie că lejeritatea cu care au tratat problema unui virus, când se spunea că "e un gurutai", "eee, e mai ușor decât o răceală", ține de incompetența lor, nu numai în România, ci pe întreaga planetă", a declarat Traian Băsescu, în direct la B1 TV. 

Când va fi următoarea pandemie

"Am depus deja un document prin care cer o acțiune coordonată la viitoarea pandemie".

Întrebat când va fi o următoare pandemie, Traian Băsescu a răspuns ferm că "mi-e greu să spun, nu sunt nici Baba Vanga, nici Nostradamus, dar ca om politic am obligația să văd viitorul, iar aici nu am dubii, vor mai fi și alte pandemii. Marea problemă e că nu le putem împiedica și nu vom ști cum să le combatem, dar dacă suntem bine organizați, putem să le diminuăm efectul la populație. Virusul nu stă la frontiară, nu-l controlează Poliția de Frontiră, deci ne trebuie o instituție la nivel european care să ne facă să acționăm concentrat", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel