EXCLUSIV  Val Vâlcu, un mesaj pentru Băsescu: "baby, you have an obsession!"

Scutaru Cristina / 11 iun 2018 / 21:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Națională, unde Simona Halep a adus trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros. 

Bogdan Chirieac a comentat acest subiect, la România TV, unde a spus: „Acest lucru nu se face, chiar dacă nu ești de acord cu PSD-ul. Dânsa era acolo în calitatea de Primar al Bucureștiului. Simona Halep era în vizită la București. Doamna Firea doar a condus-o pe scenă și a rostit două fraze pentru a o introduce pe marea campioană.

Nivelul de ură atins în societatea românească este toxic în acest moment. Ceva trebuie făcut pentru ca lucrurile să revină la normalitatea. 'Nu ești de acord' cu doamna Firea din cauza traficului, foarte bine, dar în acest moment era vorba de altceva, despre introducerea unei mari campioane care a reprezentat cu cinste țara în capitala Franței. Nu erau numai cerșetorii români de pe Champs Elysees, era și Simona Halep care a plecat cu premiul de la Roland Garros acasă", a spus Bogdan Chirieac, la România TV.

„Dincolo de bucuria pe care ne-a oferit-o Simona Halep, este și o radiografie exactă a situației societății românești", a concluzionat Bogdan Chirieac.

Din aceste declarații, Traian Băsescu a înțeles exact pe dos. A zis că Bogdan Chirieac a declarat că oamenii au fluierat-o, de fapt, pe... Simona Halep. Și a început să-l înjure pe analistul politic.

Concluzia este simplă: Traian Băsescu, fake news cum respiră

La fostul președinte, o minciună în plus nici că mai contează. „Marele politician” nu reușește să treacă de obsesia cu jurnaliștii și dovedește că nu a depășit complexul față de presă. Traian Băsescu este învățat doar să comande și nu digeră criticile. Acest aspect l-a marcat în ambele mandate. A fost prieten cu presa atâta timp cât era lăudat. Ce a făcut luni seară arată că este un politician de mică anvergură. Micimea caracterului se vede în micimea abordărilor.

Jurnalistul Val Vâlcu are și un mesaj pentru Băsescu: ”baby, you got an obsession”.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26