Băsescu ATACĂ. Comisia Europeană "a acționat PROST". Vela "și-a luat două după ceafă, cât e el de Vela Elicopter"

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Președintele Traian Băsescu l-a atacat pe ministrul Marcel Vela în ceea ce privește Ordonanțele Militare și a vorbit și despre cât de prost a acționat Comisia Europeană în gestionarea pandemiei. 

"Comisia Europeană a acționat prost, a lăsat să se întâmple dezastrul care s-a întâmplat. Gândiți-vă că într-o Europă care a fost invadată de virus a fost lăsat să acționeze fiecare de capul lui. A închis fiecare, cine, când a vrut frontiera, blocând transporturile de materiale sanitare și de hrană, a închis zborurile fiecare, când a vrut, creând o adevărată harababură în transportul de persoane, fiecare s-a apucat să anunțe că a blocat exportul de medicamente, aici Germania și România și-au luat-o peste cap ca niște școlari obraznici, direct de la Comisia Europeană, încât a doua zi s-au răzgândit. Sigur, România a trebuit să o ia de două ori peste ceafă, pentru că i-a venit să anunțe și de grâu și a trebuit să renunțe la isprăvile astea. Nu ai voie să pui restricții la export, în interiorul Uniunii Europene", a declarat Traian Băsescu, în direct la B1 TV. 

"Vela a mințit cu nerușinare"

"E încă sărbătoare, dar nu pot să nu spun că Vela a mințit cu nerușinare cum a rezolvat el cu rezerva de grâu și s-au înțeles cu niște cetățeni... nu, a luat două peste cap, cât e el de Vela Elicopeter, peste ceafă le-a luat ca să-i meargă bine, de nu s-a văzut. A doua zi a dat Ordonanță Militară de corectare a Ordonanței pe care o dăduse din neștiiță crasă (n.r. Ordonanța nr. 9 care a anulat Ordonanța nr. 8)", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel