Barna, dezvăluiri din discuția cu Iohannis. Rareș Bogdan: ''Mă îndoiesc că își permite să îi spună asta în față''

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareș Bogdan nu crede în afirmațiile lui Dan Barna, potrivit cărora i-ar fi zis în față lui Klaus Iohannis, la consultările de la Cotroceni, că Alianța 2020 USR-PLUS va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale.

Faptul că domnul Barna anunță că nu îl susține pe domnul Iohannis, nu încurcă cu nimic lucrurile, dar permiteți-mi să mă îndoiesc că vreun politician din România, din Opoziție, își permite să îi spună lui Klaus Iohannis în față: Nu vă susțin. Domnul Barna e din Sibiu și îl cunoaște foarte bine pe domnul Iohannis și știe că el uită greu. E o persoană care prinde extrem de repede și uită extrem de greu. Permiteți-mi să mă îndoiesc că a avut loc dialogul dintre domnul Barna și domnul Klaus Iohannis. Eu spun că e bine ca teribilismele să înceteze pentru că nu cred că cineva din Opoziție își permite să vorbească așa cu Klaus Iohannis. Are o forță electorală și o statură politică și e greu să te duci mai ales în Palatul Cotroceni și să îi spui asta. Permiteți-mi să mă îndoiesc, a spus Rareș Bogdan, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Ce a spus Dan Barna despre discuția cu Iohannis

Ceea ce i-am spus președintelui Iohannis, repet, este că vom avea candidat în primul tur al alegerilor și ne-a spus că este foarte normal să aveți așa ceva pentru că aveți un sfert de Românie care v-a votat. Acesta a fost schimbul de replici. Nimic altceva, a spus Dan Barna, într-o intervenție la același post de televiziune.

Vezi și: Iohannis - Barna, schimb de replici la Cotroceni. Ce a spus președintele despre candidatul USR-PLUS la prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel