Bărbatul căruia i s-a făcut rău la protestul de luni seara din Botoșani, diagnosticat cu etilism acut

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Bărbatul care a căzut din picioare în timp ce participa, luni seară, la un marş de protest faţă de restricţiile COVID-19 impuse de autorităţi, a fost diagnosticat cu etilism acut.

Un bărbat care participa, luni seară, la un marş de protest împotriva restricţiilor COVID-19 impuse de autorităţi a leşinat în timpul manifestaţiei, în Botoșani. El a fost diagnosticat cu etilism acut, a declarat, marţi, prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, transmite Agerpres.

VEZI ȘI: De la protest, la spital! Un bărbat s-a prăbușit în mijlocul mulțimii

"Vreau să fac precizarea că la persoana care a fost dusă la Urgenţe diagnosticul a fost etilism acut. Este vorba de persoana care a căzut în stradă şi a fost preluată de jandarmi, iar apoi a fost chemat un echipaj de ambulanţă.", a afirmat Nechifor.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul



Bărbatul, care se deplasa pe strada Primăverii, s-a prăbuşit din picioare, primind, în primă fază, ajutor de urgenţă de la la jandarmii care îi însoţeau.

"Pe timpul desfăşurării manifestaţiei de protest organizate în municipiul Botoşani, unui bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani i s-a făcut rău, fiind observat de jandarmii care asigurau ordinea şi siguranţa publică în momentul în care acesta s-a prăbuşit în mijlocul manifestanţilor. Jandarmii i-au acordat primul-ajutor şi au solicitat sprijinul unei ambulanţe în vederea îngrijirilor medicale de specialitate", a precizat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Aproximativ 150 de persoane au participat, luni seară, la un miting în Piaţa Revoluţiei, după care s-au deplasat în marş pe principalele străzi din municipiul Botoşani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel