Urmărește emisiunea live


Bărbat vindecat de COVID-19, amintire îngrozitoare: A plâns neîncetat, le striga numele alor lui. Nu aș lăsa nici un câine să moară așa!

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un pacient vindecat de COVID-19, internat într-un spital din Marea Britanie, a povestit cum un bărbat de 60 de ani, care a murit din cauza coronavirusului, a plâns timp de două ore după familia lui.

"Acum sunt acasă, în izolare. Sunt unul dintre oamenii norocoși, dar am luat cu mine o amintire îngrozitoare. Un alt pacient, în vârstă de 65 – 70 de ani, care ocupa patul din fața patului meu, era inițial relaxat și comunicativ, deși primea nivel maxim de oxigen. Mai târziu, în aceeași zi, am observat că a început să aibă probleme cu respirația și să intre în panică. Am sunat după asistente, ca să îl calmeze. I-au dat ceva și l-au mai calmat, apoi i-au chemat copiii. Aceștia au putut să vină să își ia rămas bun de la el, echipați.

"Am ascultat cum respirația și strigătele lui s-au stins treptat"

Totuși, nu voi uita ce a urmat după ce copiii lui au plecat. A plâns neîncetat, timp de două ore. Le striga numele alor lui, iar și iar, în timp ce se chinuia să respire. Am plâns cu el. A fost extrem de dificil. Am cerut ajutorul asistentelor medicale, dar mi-au spus că nu le-a mai rămas nimic de făcut. Am rămas acolo și am ascultat cum respirația și strigătele lui s-au stins treptat, până s-a făcut liniște. S-a dus! Nu aș lăsa nici un câine să moară așa", a povestit Craig Farley-Jones, scrie a1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel