Bărbat internat la Spitalul din Craiova, declarat mort din greșeală. Familia se pregătea de înmormântare. „A bătut clopotul în sat"

Un bărbat internat la Spitalul din Craiova, declarat mort din greșeală / Foto: Pixabay
Un bărbat internat la Spitalul din Craiova, declarat mort din greșeală / Foto: Pixabay

Un bărbat internat la Spitalul din Craiova a fost declarat mort din greșeală.

Caz șocant în Craiova. Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din comuna Cioroiaşi, judeţul Dolj, a fost declarat decedat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, deşi este în viaţă, internat pe secţia de Terapie Intensivă, scrie realitateadecraiova.net

Contactat telefonic, managerul spitalului, Laurenţiu Ivanovici, a confirmat informaţia, adăugând că "încurcătura" s-a produs la nivelul secţiei ATI. Totul s-a aflat abia după ce familia a fost anunţată de decesul bărbatului, iar oamenii au început pregătirile de înmormântare.

„A bătut clopotul în sat"

„A bătut clopotul în sat. Am aduse acei gorniști, practic tot ce se face, în sat, pentru o înmormântare. Și-au dat seama că au încurcat pacienții. Dar oare, în cele două zile, nu au realizat acest lucru? Nu s-au uitat la acea brățară pe care o poartă pacientul la mână?!”, a menționat Petrișor Oprea, fiul bărbatului în vârstă de 78 de ani.

Mai mult, medicii au trimis o solicitare către poliţie pentru a se efectua necropsia.

Francez mort în România, trimis din greșeală în SUA

Reamintim și cazul de la Institutul de Medicină Legală din București, petrecut în luna ianuarie. Angajații de la morgă au confundat atunci cadavrele și au expediat în străinătate o altă persoană decât cea pe care o aștepta familia. A fost vorba despre cadavrul unui cetățean francez care a ajuns din greșeală în SUA.

În momentul în care familia cetățeanului american a venit în România pentru recunoașterea cadavrului, angajații le-ar fi dat cadavrul cetățeanului francez. Trupul a fost ulterior incinerat și transportat în Statele Unite, în SUA. Totul s-ar fi petrecut pe 7 ianuarie, dar eroarea a fost descoperită abia pe 20 de ianuarie, atunci când a fost depusă și o plângere penală în acest caz. De data aceasta a venit familia francezului pentru a recunoaște cadavrul și atunci au văzut că s-a făcut o eroare, iar persoana decedată nu este cea pe care o caută.  Reprezentanții INML au transmis scuze public către cele două familii.

VEZI ȘI: Bărbat din Cahul, declarat mort şi îngropat, chiar dacă era plecat în străinătate de trei ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel