Bărbat din Galați, mort după ce ar fi fost plimbat 5 zile între spitale. Avea pneumonie, fără COVID

Bărbat din Galați, mort după ce ar fi fost plimbat 5 zile între spitale. Avea pneumonie, fără COVID / Foto: Pixabay
Bărbat din Galați, mort după ce ar fi fost plimbat 5 zile între spitale. Avea pneumonie, fără COVID / Foto: Pixabay

Un bărbat din Galați a murit după ce ar fi fost plimbat 5 zile între spitale.

Un bărbat din Galați, în vârstă de 46 de ani, a murit după ce ar fi fost plimbat între spitale timp de 5 zile, relatează Pro Tv. Bărbatul, care lucra în construcții, a simțit inițial dureri de spate și a luat un antiinflamator. Când a început să facă însă și febră, soția a sunat la ambulanță, dar a aflat că abia peste două zile ar putea veni un echipaj la domiciliu.

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, omul a mers cu un taxi la spital, unde ar fi așteptat 12 ore pe o bancă, în curtea unității medicale, ca să afle rezultatul testului PCR, pentru a putea fi văzut de un medic. Familia lansează acum acuzații grave.

„În afară de faptul că i-au făcut teste, nu i-au făcut nimic. Toate testele au indicat că este negativ, inclusiv PCR-ul. Problema e că nu s-a uitat nimeni la el. Eu vreau să știu de ce nimeni nu s-a ocupat de el. Eu înțeleg că sunt multe cazuri Covid, dar trebuie să fie și medici care se ocupă de pacienți care nu au Covid”, a spus soția bărbatului.

Rezultatul testului COVID a fost negativ

După ce a făcut testul bărbatul s-a întors acasă, pe semnătură. Noaptea a aflat că rezultatul e negativ, iar luni dimineață, soția lui a sunat la 112, pacientul fiind preluat de o ambulanță și dus din nou la Spitalul de Urgență.

„Semne gripale, păreau, să spunem. Febră, tuse. Echipajul a ajuns la fața locului. L-a găsit cu simptomatologie cu impregnare virală. Testul rapid antigenic, negativ. A fost transportat la spitalul județean, la serviciul de urgență.”, a declarat un medic de la Serviciul de Ambulanță Galați.

Soția bărbatului spune că va sesiza Parchetul

Omul ar fi fost văzut de un medic abia seara. Ulterior el ar fi fost internat la Terapie Intensivă și, dimineața, soția a fost anunțată că a murit. Pe certificatul constatator  ar scrie că bărbatul s-a stins din cauza unei pneumonii. Soția lui a depus o plângere la spital și a declarat că va sesiza și Parchetul în acest caz.

„S-au demarat deja verificări, urmând că rezultatele să fie comunicate petentei în termenul legal”, a transmis un medic de la Spitalul Clinic de Urgență Galați.

Potrivit Realitatea Plus, bărbatul era vaccinat cu schema completă și nu avea alte comorbidități. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel