Bărbat de 25 de ani, INFECTAT de 2 ori cu COVID-19. E pentru prima dată

Un bărbat de 25 de ani s-a infectat de două ori cu COVID-19. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, fără tulburări de imunitate sau afecțiuni subiacente, a fost infectat de două ori cu COVID-19, potrivit unui studiu publicat în revista Lancet Infectious Diseases. Autorii au spus că sunt necesare cercetări suplimentare, dar au adăugat că rezultatele au indicat că expunerea anterioară la virus poate să nu garanteze imunitatea totală și că toți indivizii ar trebui să respecte măsurile de control. Este a cincea confirmare de reinfecție la nivel mondial, au spus cercetătorii, alte patru cazuri au fost confirmate în Belgia, Olanda, Hong Kong și Ecuador. Cu toate acestea, cazul bărbatului de 25 de ani este primul în SUA.

A doua infecție a pacientului, care locuiește în Washoe, Nevada, a fost mai severă decât prima și a dus la spitalizare la terapie intensivă. Cercetătorii de la laboratorul de sănătate publică din Nevada și de la Universitatea din Nevada, au declarat că a mai fost testat pozitiv pentru virus în aprilie anul acesta, iar ulterior a avut rezultate negative în două ocazii separate.

În iunie, cu simptome de coronavirus, inclusiv febră, dureri de cap, amețeli, tuse, greață și diaree, a fost internat în spital și a fost declarat pozitiv pentru a doua oară, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel