EXCLUSIV  Bănicioiu: A fost pe listă, dar nu a câștigat. Lucrurile acestea trebuie ÎMPIEDICATE!

Loredana Brumă / 05 Martie 2019 / 20:26 Salveaza PDF Comentarii
Bănicioiu
Bănicioiu

Deputatul Nicolae Bănicioiu a vorbit în cadrul Programului național de conferințe inițiat de Marea Lojă Națională din România împreună cu Academia Română, intitulat „Viitorul României”, despre superficialitatea oamenilor atunci când vine vorba de a-şi alege conducătorii. 

Nicolae Bănicioiu a dat exemplul unui medic cunoscut, candidatul unui partid la Senat. Deşi toată lumea îl aprecia, acesta a ajuns să piardă alegerile. Potrivit lui Bănicioiu, oamenii îşi aleg superficial conducătorii. 

"Într-un rând de alegeri, s-a ajuns ca unul dintre candidaţi pe votul uninominal să fie un mare medic din România, cu multă performanţă afară, foarte titrat. Eu chiar am fost de câteva ori prin oraşul respectiv şi chiar sesizam aprecierea oamenilor. Oamenii erau foarte încântaţi, îl primeau bine. Îi spuneau: "Chiar aţi veni la noi? Veţi candida la noi?".

Vot uninominal, mă gândeam că sigur o să câştige. Vreau să vă spun că alături de el, pe liste, la alegeri, a fost pus un tânăr. Dânsul candida la Senat, tânărul candida la Camera Deputaţilor, practic el trebuia să-l tragă pe tânărul respectiv. Domnia sa, în campanie, cred că a vorbit mai mult despre rolul chirurgiei româneşti în societatea românească şi rezultatul a fost că doar tânărul a câştigat, el a pierdut alegerile.

Nu a reuşit să ajungă senator, tânărul, în schimb, care nu a avut un discurs în toată campania respectivă, a reuşit să câştige. Probabil el a fost de vină că nu a ştiut să comunice. (...) Cred că astfel de lucruri ar trebui împiedicate de acum încolo. Practic toţi îi iubim pe cei mai deştepti decât noi, dar niciodată nu-i alegem să ne conducă”, a zis Nicolae Bănicioiu în evenimentul transmis în exclusivitate pe DC News.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Gheorghe Iancu: El ar fi trebuit să fie PREMIER al României! I s-a propus funcția. Este o elită

 

Iată intervenția lui Nicolae Bănicioiu:

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27