Banciu anunță "DEZASTRU absolut". Mesaj DUR: Ce spitale!? Ce paturi!? N-o să mai fie paturi nici în locuințele oamenilor

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit despre pandemia de COVID-19 și despre situația dramatică în care se află România. 

„Ne gândim, totuși, în perspectivă, ce ne așteaptă. Am spus-o din martie, nu scapă nimeni, fraților! În momentul de față, situația s-a agravat. Avem informații nasoale, contradictorii, dar până la urmă pe cale de a se certifica, faptul că acest virus pare să fie un altul. Nu mai este același din martie, aprilie. Există această posibilitate. Adică o altă tulpină mai agresivă, care în momentul de față nu mai răspunde practic la nimic. De aici toate cazurile acestea peste tot în lume care au reapărut.

Situația este absolut dramatică. Ceea ce este fenomenal în toată această situație, care evident ne va copleși în curând, România va fi stat african în două săptămâni... Imaginați-vă la 2.000, 3.000 de cazuri ce se întâmplă. Păi, n-o sa mai fie paturi nici în locuințele oamenilor. Vom fi găzduiți poate în casele oamenilor. Nici acolo nu vom mai avea unde să stăm, ce spitale!? Asta cu spitalele mai durează o săptămână, două maxim, după care la revedere, ce paturi!? Nu va mai fi picior de pat în toată România pentru bolnavii aceștia. De unde să aduni la 600, 700 de cazuri pe zi? Ar fi un dezastru absolut”, a spus Radu Banciu, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel