Badea și-a cumpărat măști de protecție. Nu și-a închipuit ce avea să urmeze

Mircea Badea și-a cumpărat o cutie de măști la un preț care a stârnit controverse.

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” și-a luat 50 măști la 3 lei bucata. A scris acest lucru pe Facebook. Ce a urmat? Aflați în rândurile de mai jos.

”Am comandat 50 măști de pe un site unde i-am comandat o mașinuță cu telecomandă fiului meu. 3 lei bucata. Cutia de măști era 150 lei. Au fost mai scumpe măștile decât mașina. Și am scris și eu pe Facebook: 3 lei masca. Atât am scris. Prietene, am primit sute de mesaje în care am fost întrebat de unde le-am luat că oamenii au luat fie cu 5 lei, fie cu 7 lei. Mi-a scris până și producătorul emisiunii. Toată lumea m-a invidiat pentru preț. Va fi interesant asta cu masca dacă va deveni obligatorie. Eu am dat 3 lei pe una și înțeleg că am luat-o la un preț beton”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Puteți găsi măști și la 2.36 lei

eMAG vinde 50 bucăți măști la prețul de 118 lei. Aici le găsiți fără adaos comercial. Prețul produsului este actualizat săptămânal, lunea și joia, iar eventualele fluctuații vor depinde de prețul practicat de furnizorii de la care eMAG procură măștile, precum și de prețul transportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel