Badea: ''Asta mi se pare chiar penibil, dar am zis să nu mai spun lucruri negative...''

Mircea Badea
Mircea Badea

Jurnalistul Mircea Badea a dezbătut la Antena 3 subiectul potrivit căruia USR nu dorește să fie la guvernare dacă moțiunea de cenzură va trece în Parlament.

Eu respect votul din 26 mai și îmi pare foarte rău că cei de la USR nu ar dori să fie la guvernare. Asta mi se pare chiar penibil, dar am zis să nu mai spun lucruri negative despre USR pentru că lumea îi iubește, eu nu îi iubesc, dar mi s-ar părea chiar incorect. Adică lor le place pe margine, nu vor să rezolve probleme. Ei vor doar să spună lozinci precum Aruncă țara în aer, Penalii, Hoții, Ne scot din Europa, ne duc în Rusia. Păi fă tu! A, nu.

Ăia de la PNL mimează că vor să îi dea jos pe ăia de la PSD și să vină ei rezolve mari probleme în țară, mai ales votul din diaspora. Ei pot, spun că eu vreau. Cum să nu vrei să rezolve votul din diaspora? USR văd că nu vrea, că nu vrea să se bage la guvernare. A, au un proiect de lege în Parlament. Așa ne-au spus când încă mai veneau pe aici. Apoi le-a fost frică să nu li se pună întrebări. Lor nu le place nici să își asume decizii, nici să li se pună întrebări. E aproape un protocol ca Papa de la Roma. Pe USR-ist nu poți să îl întrebi, a spus Mircea Badea, în cadrul emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Vezi și: Badea, acid la adresa lui Barna: Mi s-a blocat creierul! Ce are dacă-l pui pe Băsescu premier?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel