Badea, acid la adresa lui Barna: Mi s-a blocat creierul! Ce are dacă-l pui pe Băsescu premier?

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat declarațiile liderului USR, Dan Barna, din interviul cu jurnalistul Marius Tucă.

"Domnul Barna a fost foarte tare în emisiunea domnului Tucă. A zis 'noi nu ne băgăm'. Normal, de ce să te bagi când poți să nu te bagi, nu se bagă în nimic, nici la guvernare, nici în dezbateri, la nimic. Nu se bagă USR-ul, pentru că îi avantajează. Și a zis că ei susțin pe oricine care nu e PSD, însemnând poate Pro România sau poate UDMR sau poate Băsescu - ce are dacă-l pui pe Băsescu prim-ministru? - dacă le-ar susține lor patru chestii", a spus Mircea Badea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Mi s-a blocat mie creierul"

"Și le-a enumerat pe primele trei și la a patra a uitat. Adică nu-și mai aducea aminte. Erau patru, totuși. Dacă erau 15 mai ziceai - a uitat una că, na, erau 15. Se întâmplă, mai ales când vrei să conduci țara asta. O uitase pe aia cu pensiile speciale. Era votul, normal, cu asta cu diaspora, pe care să-l rezolve cineva. Mai are cu alegerile primarilor în două tururi. Mai era una, dar la aia mi s-a blocat mie creierul si am uitat-o.

Mi-am adus aminte că au mai zis tot domnul Barna și USR ca la magistrați să rămână pensiile speciale. Adică totuși există și speciali în țara asta. La oamenii muncii, pe bază de impozite, sunt speciali IT-iști și atât. Unii sunt mai speciali", a spus Mircea Badea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel