Baciu: Borna de 6 milioane de doze administrate! Cifră impresionantă!

Andrei Baciu / Foto gov.ro
Andrei Baciu / Foto gov.ro

Andrei Baciu a declarat că duminică seara se atinge borna de 6 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate în România.

„Avem peste 3,6 milioane de persoane care au fost vaccinate, astăzi (n.r. duminică) se atinge borna de 6 milioane de doze administrate, la ora 17.00 erau 5.995.000, dar cu toate persoanele vaccinate în cursul acestei seri... Vorbim de o cifră impresionantă!”, a declarat Andrei Baciu, duminică seară, la Digi 24.

Potrivit datelor furnizate de CNCAV, duminică, la ora 18.00, numărul total al dozelor administrate în România din 27 decembrie 2020 până în prezent este de 5.995.792.

Întrebat dacă la Maratonul vaccinării din București se va atinge borna de 20.000 de persoane vaccinate, Andrei Baciu a spus: „Cred că se poate spune acest lucru”.

Până la ora 20.00, în cele două centre care funcționează în Capitală în cadrul Maratonului Vaccinării au fost imunizate 18.000 de persoane.

Centrele sunt funcționale până luni, la ora 8.00, dar autoritățile au anunțat că, dacă vor fi cozi, activitatea acestora va fi prelungită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel