Bacalaureat 2019. Peste 300 de candidaţi au absentat de la proba obligatorie a profilului

Bacalaureat
Bacalaureat

Un număr de 394 de candidaţi au lipsit miercuri în Capitală de la proba obligatorie a profilului din cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

Conform sursei citate, doi candidaţi au fost eliminaţi de la această probă. În Capitală, 13.885 de absolvenţi de liceu se înscriseseră să susţină proba obligatorie a profilului - Matematică, Istorie sau Geografie. Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - E)d) - este programată joi. Primele rezultate vor fi afişate pe 8 iulie (ora 12,00), în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro.

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie. Pentru a fi declarat promovat un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel