BAC 2018: Subiecte matematică. Isterie pe Reddit

REZULTATE BAC 2018 edu.ro. NOTE BACALAUREAT AFIȘATE bacalaureat.edu.ro
REZULTATE BAC 2018 edu.ro. NOTE BACALAUREAT AFIȘATE bacalaureat.edu.ro

BAC 2018: Elevii dau miercuri proba la matematică din cadrul examenului de Bacalaureat 2018.

BAC 2018: După ce s-a spus că subiectele de la limba și literatura română au fost făcute publice pe Reddit înainte de examen, acum elevii caută și subiectele de la matematică, respectiv istorie. Este isterie pe Reddit, acolo unde elevii întreabă ce subiecte vor pica miercuri, 27 iunie, la Bacalaureat 2018. Evident, sunt doar piste false.

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Miercuri, 27 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului - E)c). Ultima probă scrisă din această sesiune - cea la alegere a profilului şi specializării - E)d) - este programată joi.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel