BAC 2018. Edu.ro subiecte sociologie bacalaureat 2018. Barem

Bacalaureat 2019
Bacalaureat 2019

BAC 2018. Edu.ro subiecte sociologie. Elevii dau joi, 28 iunie, proba la sociologie din cadrul examenului de bacalaureat 2018. DC News va publicate subiecte și barem la sociologie de la BAC 2018.

BAC 2018. Edu.ro subiecte sociologie. Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - este programată joi.

BAC 2018. Edu.ro subiecte sociologie. Afişarea primelor rezultate, care se va face în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12,00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12,00 - 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

BAC 2018. Edu.ro subiecte sociologie. Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7,30 - 8,30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

BAC 2018. Edu.ro subiecte sociologie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

BAC 2018. Edu.ro subiecte sociologie. "Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio", precizează MEN.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy