Avocatul Poporului, sesizare din oficiu pentru decesul din Arestul Capitalei

Avocatul Poporului anunţă că s-a sesizat din oficiu în cazul femeii care a murit pe 8 iunie la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bucureşti al Poliţiei Capitalei.

Pe 8 iunie, o persoană de sex feminin, deţinută în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bucureşti din data de 30 mai 2018, a decedat. Poliţia Capitalei informa atunci că, la ora 5,45, o persoană aflată în regim de arest preventiv i-a sesizat pe poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu că femeia care se afla în aceeaşi cameră cu ea se simte rău şi că a încercat să se dea jos din pat, dar a căzut la loc. Un angajat al personalului medical a sosit la ora 5,47 şi după o scurtă evaluare a apelat serviciul 112.

Cazul, preluat de parchet

Imediat după ora 6,00 a sosit primul echipaj SMURD, care după efectuarea investigaţiilor primare a hotărât să solicite o altă ambulanţă, cu medic, pentru manevre specifice de resuscitare. La ora 6,22 a sosit cea de a doua ambulanţă, care a ajuns la pacientă, preciza Poliţia Capitalei. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar în jurul orei 7,00 a fost constatat decesul. Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii contextului în care s-a produs decesul. Persoana de 31 de ani era cunoscută consumatoare de substanţe stupefiante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel