Avertisment coronavirus. Imunitatea la virus ar dura numai trei luni

Persoanele care au contractat COVID-19, dar au rămas fără simptome după trecerea perioadei inițiale de carantină, sunt imune până la trei luni, conform informațiilor oferite de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

În ghidul care a fost actualizat în august, CDC a dat o perioadă concretă pentru cât timp se presupune că va dura imunitatea împotriva coronavirusului. „Persoanele care s-au testat pozitiv pentru COVID-19 nu ar trebui să se mai infecteze sau să fie testate din nou până la 3 luni, atâta timp cât nu mai dezvoltă simptome”, anunța cercetătorii americani „Persoanele care dezvoltă din nou simptome în termen de 3 luni de la primul lor test de COVID-19 ar trebui să fie testate din nou dacă nu există o altă cauză identificată pentru simptomele lor”, potrivit newsweek.com.

Carantina este încă recomandată să dureze 14 zile de la data când o persoană a intrat în contact pentru prima oară cu o persoană care ar putea fi expusă la COVID-19. În cazul în care un membru al gospodăriei se îmbolnăvește de virus sau persoana sub carantină ar trebui să intre în contact cu o altă persoană infectată, carantina trebuie repornită de la data ultimului contact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel